fbpx
EBotex logo website
EBotex logo website

Over EBotex

EBotex BV levert wereldwijd hijsmiddelen, ladingvastzetsystemen en alle hieraan verwante producten voor de industrie, scheepvaart, logistieke sector en luchtvaart.

Oprichting

EBotex BV is opgericht in 2002 en produceert en levert sindsdien wereldwijd hijsmiddelen, ladingvastzet-systemen en alle hieraan verwante producten voor de industrie, scheepvaart, logistieke sector en luchtvaart. Ons onafhankelijk en snelgroeiend bedrijf beschikt over alle faciliteiten voor het in eigen beheer ontwerpen,vervaardigen, samen-stellen en testen van deze artikelen.

Eigen productie in Nederland

Onze jarenlange expertise maakt het mogelijk om voor alle technische vraagstukken op het gebied van hijsen en lading-vastzetten een passende oplossing te ontwikkelen en produceren. Wij hebben dan ook grote geautomatiseerde productieafdelingen met veel verschillende confectie-, roundsling-, snij- en drukmachines, alsmede een eigen beproevingsbank tot 100 Ton.
Ons fabricageproces en de kwaliteit zijn middels ons ERP systeem feilloos controleerbaar en we streven dan ook naar optimaal verloop in kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.
Daarnaast beschikken wij over 1500 m2 opslagruimte met een volledig geautomatiseerd voorraad systeem van half fabrikaten en gereed product om onze internationale klantenkring snel en flexibel te kunnen bedienen, zodat u verzekerd kunt zijn van goede en betrouwbare leveringen. 
Wij zijn u graag van dienst.

Team EBotex
EBotex BV